Fiscul clujean a încasat aproape 400 de milioane de lei în ianuarie

Trimite și altora

Agenția Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Cluj a încasat în ianuarie la bugetul consolidat 393 de milioane de lei față de 307 milioane în aceeași lună a anului trecut. Cei mai mulți bani au intrat la bugetul de stat, fără vamă – 209 milioane de lei.

La finalul lunii trecute, instituția avea în evidență 28.928 de persoane fizice în executare silită, pentru restanțe de 39 de milioane de lei, respectiv 10.167 de persoane juridice, pentru restanțe de 212 milioane. Finanțele clujene au emis somații pentru recuperarea a 21 de milioane de lei și au înființat popriri și sechestre pentru 25 de milioane de lei.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Groaznic accident de cale ferată lângă Cluj
Next articlePrima platformă care unește mamele antreprenor
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

thirteen − 7 =