Românii au cheltuit aproape 10 milioane de euro în minivacanța de 1 Decembrie. Cum s-a schimbat structura pachetelor turistice

Trimite și altora

Românii au cheltuit aproape 10 milioane de euro în minivacanța de 1 Decembrie, potrivit unui calcul făcut de Federația Patronatelor din Turismul Românesc. Aceeași organizație patronală a calculat că aproximativ 88.000 de persoane au cumpărat diferite pachete turistice pentru minivacanță și și-au petrecut zilele libere în țară.

Reprezentanții patronatelor din turism spun că, pentru prima dată, în acest an, numărul turiștilor care au preferat să rămână în România a fost mai mare decât cel al românilor care au preferat să își petreacă vacanța în străinătate. Cele mai căutate pachete turistice pentru această perioadă au fost cele din Alba Iulia, Sibiu, Brașov și Cluj-Napoca.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: În 1922, taxa pe câine era 360 de lei
Next articleTop Capital: Simona Halep, cea mai de succes româncă
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eight + eight =