Clujul, promovat la Târgul Internațional de Turism din Berlin

Trimite și altora

Reprezentanții Consiliului Județean Cluj vor participa, în perioada 7-11 martie,la Târgul Internațional de Turism ITB de la Berlin, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din lume. În cadrul acestei manifestări, forul administrativ județean va fi reprezentat atât de structura sa de specialitate – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) cât și de Asociația Produs de Cluj.

Pe parcursul târgului, Ansamblul Artistic Românașul al Universității Tehnice Cluj-Napoca va prezenta momente folclorice din zona Clujului, dar nu numai, pentru a spori vizibilitatea standului României şi pentru a arăta vizitatorilor o parte din tradițiile românești, deosebit de atractive pentru turiști.

La ediția din anul 2017 a Târgului de Turism au participat nu mai puțin de 180 de țări, cca. 10.000 de expozanți și un număr de peste 160.000 de vizitatori, public general și specialiști din domeniu.

 

Foto: Gorjeanul.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articlePaul Brummell: Brexitul nu ar trebui să producă dificultăți britanicilor care trăiesc în Transilvania
Next articleAfaceri de peste 3 milioane de lei pentru Narcoffee Roasters
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × four =