România a urcat cinci locuri în clasamentul celor mai fericite țări

Trimite și altora

România a urcat cinci locuri în clasamentul celor mai fericite țări din lume. În acest moment, țara noastră se află pe locul 52 dintr-un total de 156 țări, potrivit unui raport al ONU prezentat miercuri în Vatican. Dacă in clasamentul din 2017 Norvegia era considerată cea mai fericită țară, în acest an Finlanda este pe primul loc. Pe locul trei se află Danemarca, urmată de Islanda, Elveția, Olanda, Canada, Noua Zeelandă, Suedia și Australia, arată World Happiness Report 2018.

România figurează pe locul 12 în clasamentul țărilor care acceptă cel mai greu migranți, alături de Myanmar și Lituania. Pe primul loc în acest top negativ se află Egipt, urmat de Irak, Belarus și Grecia.

Comments

comments

SHARE
Previous articleEmil Boc: Secolul 21 va fi secolul orașelor
Next articleClujul de ieri: Un duel între două femei
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

11 + 10 =