Raed Arafat, pe locul 14 în topul celor mai influenți arabi din lume

Trimite și altora

Medicul român Raed Arafat se află pe locul 14 în topul celor mai influenți arabi din lume în 2017. Clasamentul a fost alcătuit de publicația Arabian Business.

Raed Arafat, născut în Siria, a studiat la Universitățile de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca și din Târgu-Mureș. El a fondat SMURD, unul dintre cele mai eficiente servicii din Europa din domeniul medicinii de urgență. În prezent, este secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor și șef al Departamentului pentru Situații de Urgență.

În acest clasament, Raed Arafat se află înaintea unor personalități precum Carlos Ghosn, care conduce alianța Renault-Nissan, aflat pe locul 23, milionarul Carlos Slim sau avocata specializată în drepturile omului Amal Clooney, soția actorului George Clooney. Pe primul loc în clasament se află miliardarul saudit Alwaleed bin Talal.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMunții Apuseni, refugiul cel mai bun contra caniculei
Next articleNoi reglementări fiscale pentru industria IT
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 + 17 =