Investiție de 2,6 milioane de euro pentru modernizarea străzii Eroilor din Florești

Trimite și altora

Una dintre cele mai importante străzi din cea mai mare comună din România, Florești, va fi modernizată cu ajutorul unei investiții publice în valoare de 2,6 milioane de euro. Banii provin atât din bugetul central, cât și din cel local.

Investiția presupune acoperirea văii cre mărginește această stradă. Vor fi amenajate două benzi pentru traficul rutier și o bandă pentru parcări. De asemenea, va fi amenajată o pistă pentru biciclete și două trotuare pentru pietoni.

“Alocarea de la bugetul de stat va fi de 8,51 milioane lei, iar de la bugetul local va fi suportată suma de 3,18 milioane lei. Evident, sumele exacte vor fi date în urma celor două licitații și anume cea privind proiectarea și cea privind execuția”, a explicat declarat comunei Florești, Horia Șulea.

 

Foto: FlorestiStiri.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Un hoţ care distribuie dolari săracilor. Aventura unui hoţ milos
Next articleCum promovează UBB pasiunea pentru știință în rândul elevilor
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × five =