MS Margareta a României, serbată la Cluj

Trimite și altora

Monarhiștii clujeni vor organiza un eveniment special prin care vor celebra ziua de naștere a Majestății Sale Margareta a României, Custode al Coroanei. Evenimentul este organizat de Clubul Monarhiștilor Clujeni și de Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei.

Evenimentul presupune un concert aniversar susținut de Corala Regală Transilvană, dirijată de Dan Dumitrana, iar apoi va exista o competiție de tip dezbatere în care echipe de liceeni vor pleda pentru monarhie, respectiv pentru republică. Pledoariile lor vor examinate de un juriu independent. La final, monarhiștii clujeni vor servi câte o felie de tort. Evenimentul va începe sâmbătă, de la ora 16.30, la Centrul de Cultură Urbană Casino. 

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Aventurile unei fete de ministru la Cluj
Next articleClujul de ieri: O logodnă în spital. Când dragostea se reîntoarce
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × 3 =