ClujToday.ro: Mii de clujeni au serbat Revelionul în Piaţa Unirii

Trimite și altora

Câteva mii de clujeni au participat la petrecerea de Revelion organizată în Piaţa Unirii din centrul oraşului. Primăria a oferit clujenilor 700 de sticle de şampanie pentru a serba aşa cum se cuvine trecerea dintre ani, potrivit ClujToday.ro.

Petrecerea de Revelion a început la Cluj la ora 22.00, cu un concert susţinut de DJ Project şi de Mira. Apoi, de la ora 23.00 a urcat pe scenă trupa rock Hara. Oamenii spun că s-au distrat pe cinste.

Petrecerea s-a încheiat cu un joc de lumini şi lasere, însoţit de un foc de artificii, urmat de un concert Ro-Mania. În anul 2018, Clujul este prima comunitate din România care devine Oraş European al Sporturilor. În acest an, Clujul va găzdui mai multe campionate europene şi mondiale pentru mai multe sporturi, de la karate şi judo până la fotbal cu piciorul sau popice.

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleDarurile de Anul Nou
Next articleComerțul electronic va trece în 2018 pragul de 3 miliarde de euro. Ce cumpără on-line românii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five + 20 =