Au început înscrierile pentru Competiția Locală a TIFF

Trimite și altora

Competiţia Locală din cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania a ajuns la cea de-a IX-a ediţie. Iniţiativa îşi propune să descopere şi să susţină talentele locale, și se adresează realizatorilor de film originari din Cluj, dar şi celor care locuiesc, lucrează sau studiază în orice localitate din judeţ. 

Până pe 22 aprilie 2018, creatorii clujeni pot să se înscrie în Competiţia Locală prin completarea formularului disponibil pe pagina evenimentului. Întreg procesul de înscriere se va desfăşura exclusive online. Sunt eligibile doar filmele cu o durată de maximum 30 de minute, realizate între 1 mai 2017 şi 21 aprilie 2018. Acestea pot aparţine oricărui gen şi pot aborda subiecte diverse. Proiectele cineaştilor premiaţi la mai mult de două ediţii anterioare nu vor fi acceptate în competiţie. Filmele selectate vor fi anunţate până la data de 15 mai. 

Comments

comments

SHARE
Previous articleEstimare: Prețul mediu al imobiliarelor din Cluj va crește cu 5 la sută în 2018
Next articleRegulile de circulație rutieră, schimbate pe străzile Alexandru Vaida Voevod și Teodor Mihali
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × five =