Regulile de circulație rutieră, schimbate pe străzile Alexandru Vaida Voevod și Teodor Mihali

Trimite și altora

Primăria municipiului Cluj-Napoca a decis interzicerea virajelor la stânga în toate intersecțiile străzilor Alexandru Vaida Voevod și Teodor Mihali cu străzile și aleile adiacente. În acest sens au fost amplasate indicatoare rutiere de interzicere a virajelor la stânga, respectiv obligatoriu la dreapta.

Conducătorii auto pot să efectueze manevra de întoarcere la cele două sensuri giratorii existente, de la intersecțiile str. Unirii-str. Alexandru Vaida Voevod, respectiv str. Alexandru Vaida Voevod-str. Slănic. Această măsură are drept scop principal reducerea riscului producerii unor accidente de circulație în intersecțiile în cauză.

 

Foto: ClujCapitala.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articleAu început înscrierile pentru Competiția Locală a TIFF
Next articleInventatorul Adrian Roșca a creat mașina cu aer comprimat. El susține că va fi cel mai rapid automobil din lume
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × two =