Zeci de mii de răsaduri de legume din soiuri românești, de vânzare la USAMV Cluj-Napoca

Trimite și altora

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca anunță punerea în vânzare, din 16 aprilie, a primelor răsaduri de legume din soiuri românești.

Este vorba despre răsaduri de tomate – soiurile Inimă de bou, crețe, de Buzău (circa 30.000 de răsaduri în total), ardei gras roșu, galben și kapia (1.500 de fire), vinete (1.000), gogoșari (500), țelină (500), ardei iute (300), dar și plante aromatice – busuioc, salvie, mentă, oregano (în total 300 de fire).

Toate răsadurile au fost plantate individual, în ghivece, din semințe românești.

Prețul unic pentru fiecare răsad, indiferent de legume, este de 1,20 lei.

Vânzarea răsadurilor va avea loc, începând de luni, 16 aprilie, în intervalul orar 08.00 – 15.00, la serele din incinta USAMV Cluj-Napoca (accesul este mai facil pe pe la poarta nr. 2, de pe Strada Govora).

Comments

comments

SHARE
Previous articleStatistică sumbră. România, campioană europeană la numărul de morți pe șosele
Next articleNoi lucrări de reabilitare pe drumurile județene din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × three =