USAMV lansează marca proprie de produse alimentare ”Gourmeticus Academicum”. Primul produs la vânzare: iaurtul din lapte de vacă

Trimite și altora

USAMV va lansa brandul ”Gourmeticus Academicum”, marți, 8 mai, între orele 10.00 – 11.00, la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor.
Primul produs lansat spre vânzare este iaurtul din lapte de vacă, care va fi prezentat în laboratorul în care se și produce.
Alte produse sub marca ”Gourmeticus Academicum”, ce vor intra în perioada următoare, după obținerea autorizațiilor legale, în circuitul de producție și vânzare, sunt cele de panificație, patiserie și produse din carne.
Laboratoarele Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor se află pe Calea Florești nr. 64.

Comments

comments

SHARE
Previous articleA murit simbolul rezistenţei anticomuniste, Doina Cornea
Next articlePiața imobiliară continuă să crească la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × 2 =