Cosmetic Plant relansează gama de produse pentru păr

Trimite și altora

Susana Laszlo, Director General Cosmetic PlantCosmetic Plant, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, cu sediul în Cluj-Napoca, își relansează gama de produse dedicată îngrijirii părului. Compania a anunțat că introduce un nou articol în această categorie. Odată cu aceste schimbări, compania estimează o creștere cu cca. 20%a vânzărilor pentru această gamă în 2017. Conducerea companiei estimează, în acest context, că produsele dedicate părului să ajungă la 12% din cifra de afaceri din acest an.

În prezent, această gamă ocupă o pondere de aproape 10% din cifra de afaceri a companiei pe anul 2016. ”Noutatea gamei, șamponul Cafeinactiv cu cafeină și cafea verde este un produs unisex care vine în întâmpinarea unei nevoi des întalnite atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor, respectiv activarea și stimularea creșterii părului. Studiile arată că 30% dintre bărbații de peste 30 ani și mai mult de 50% dintre bărbații de peste 50 ani sunt afectați de această problemă. De asemenea, căderea părului afectează aproximativ 13% dintre tinere și circa 37% dintre femeile aflate la menopauză. Astfel, considerăm că noul șampon va deveni curând unul dintre cele mai solicitate produse ale acestei game”, a afirmat Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant.

Cele 9 produse din gama Cosmetic Plant destinată îngrijirii părului se adresează diferitelor tipuri de păr: normal, gras, uscat, fragil, tern și unei game variate de probleme ale scalpului: îngrășare, mătreață, sensibilitate, iritabilitate, uscare.

Astfel, gama specială pentru păr a Cosmetic Plant cuprinde 6 șampoane (Șampon cafein-activ cu cafeină și cafea verde, Șampon hidratant-regenerant cu ulei de argan bio, Şampon antimătreaţă cu sulf şi urzică, Șampon STOP! căderii părului cu trifoi roşu şi pantenol, Şampon fortifiant cu nuc şi rozmarin și Șampon seboreglator cu salcie albă & complex de vitamine B), Balsamul fortifiant cu nuc și vitamina B6 și 2 loțiuni (Loţiune STOP! căderii părului și Loţiune tonifiantă pentru păr cu ardei iute).

Cosmetic Plant este unul dintre cei mai cunoscuţi producători de produse cosmetice din România. Afacere de familie înființată în 1991 la Cluj-Napoca, compania a adus în prim-plan calitatea produselor fabricate. Farmacista Ileana Mester, fondatoarea Cosmetic Plant, cu o experiență de peste 20 de ani în cosmetologie, a crezut în puterea pe care natura o poate conferi științei și a mizat pe folosirea ingredientelor naturale în toate produsele sale.

În prezent, portofoliul Cosmetic Plant include peste 100 de produse, împărțite în 16 game sortimentale grupate în funcție de ingredientul activ principal (gălbenele, cătină, ulei de măsline, Q10 + ceai verde, ulei de argan etc.) sau de utilizarea produsului (protecție solară, anticelulită, îngrijirea părului).

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 + 12 =