Companiile au început să îi recruteze pe tinerii care vor termina facultatea

Trimite și altora

Companiile din Transilvania au început deja procedurile de recrutare pentru tinerii care vor termina facultatea peste câteva săptămâni. Reprezentanții companiilor susțin în această perioadă întâlniri cu studenții anilor terminali din universitățile clujene și participă la diferite târguri de slujbe. În total, experții în piața muncii estimează că doar în această lună vor fi oferite peste 5.000 de locuri de muncă și de stagii plătite de practică pentru cei care vor termina facultatea și pentru cei care vor intra în ultimul an de studii.

Cei mai căutați absolvenți sunt cei din domeniul IT și din domeniul ingineriei. Tinerii care vor absolvi astfel de specializări au posibilitatea să aleagă nu doar între mai multe companii, ci chiar între mai multe orașe.

În general, salariile oferite în domeniul tehnic absolvenților de universitate încep de la 650 de euro brut și pot urca până la mai mult de 1.200 de euro pe lună.

Comments

comments

SHARE
Previous articleEchipa de imagistică a Spitalului Regina Maria din Cluj va beneficia de expertiza Prof. Univ. Dr. Sorin Dudea
Next articleCheile Turzii și Cheile Tureniului, curățate după invazia de turiști de 1 Mai
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × 3 =