Fermierii din Transilvania, premiați în cadrul conferinței PRIA Agriculture

Trimite și altora

Fermierii români din Transilvania vor fi premiați în cadrul Conferinței PRIA Agriculture care va avea loc la Cluj-Napoca în 14 iunie

Conferința va reuni reprezentanți ai fermierilor, ai universităților, ai clusterelor și ai corporațiilor din domeniul alimentar.

În cadrul evenimentului va fi prezent lanțul belgian Mega Image cu proiectul Gusturi Romanesti. Proiectul aduce în toate magazinele legume cultivate sustenabil de aproximativ 100 de producători din toată țara.

„ In urma cu cinci ani, Mega Image a hotărât ca este necesar sa avem o noua abordare a relației cu producatorii locali de legume, având in vedere ca ne doream sa putem oferi constant clienților noștri, legume locale, gustoase și nu in ultimul rând sănătoase. Aceasta noua abordare a presupus o implicarea activa pe tot procesul de producție, de la programare cultura, pana la livrare”, a declarat Diana Dobre-Zaharia, manager de categorie de grup în cadrul companiei belgiene.

Conferinţele PRIA aduc în atenție cele mai importante teme de dezbatere din fiecare domeniu și reunesc un numar mare de participanți, dar și mass – media. Cu o experienţă de peste 12 ani echipa PRIAevents este recunscută pentru organizarea evenimentelor premium pentru fiecare sector al economiei.

PRIA Agriculture va reuni 200 participanți – fermieri, asociații, clustere, cooperative și reprezentanți ai autorităților centrale si locale, companii care activează in agricultură și în domenii conexe.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY