O societate românească de avocatură, premiată la Praga

Trimite și altora

Societatea de avocatură Mușat & Asociații a fost premiată pentru “Tranzacția Anului 2017” în cadrul galei de premiere CEE Legal Matters, unul dintre cele mai mari evenimente europene de networking și dezbatere din domeniul avocaturii.

Premiul ”CEE Tranzacția Anului 2017 în România” a fost decernat pentru unul dintre cele mai importante mandate ale anului precedent, achiziția A&D Pharma de către Max/Penta Investments. Avocații Mușat & Asociații au asistat Penta Investments, o companie lider în piața europeană de distribuție farmaceutică, în cadrul unui proces de achiziție al liderului pieței românești de distribuție din același sector, A&D Pharma. Această achiziție, evaluată la peste 300 milioane de euro, a fost recunoscută de publicațiile de business drept cea mai mare tranzacție privată a anului.

“Aria de practică Fuziuni & Achiziții își datorează succesul unei echipe mari de avocați de top, colegi parteneri și avocați colaboratori, unei echipe cu experiență în tranzacții internaționale complexe, care acordă consultanță pentru o gamă variată de tranzacții, și care susține rezultatele foarte bune de care ne bucurăm. Mă bucur să observ că serviciile de primă clasă prestate de Mușat&Asociații sunt recunoscute nu doar de clienți și comunitatea de afaceri, dar și de publicații internaționale de prestigiu”, a declarat Răzvan Stoicescu, partener la societatea de avocatură.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Atenţiune dacă umblaţi pe străzi
Next articleFermierii din Transilvania, premiați în cadrul conferinței PRIA Agriculture
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

9 − 3 =