Patru segmente ale Autostrăzii Transilvania, scoase la licitație

Trimite și altora

Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastucturii Rutiere a scos la licitație patru segmente ale Autostrăzii Transilvania. Anunțul referitor la licitație a fost deja publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, iar valoarea totală estimată a lucrărilor de proiectare și execuție pentru aceste segmente este de două miliarde de lei.

Primul segment este Nădășelu – Mihăiești, lung de 16,8 kilometri. Cel de-al doilea este Mihăiești – Zimbor, lung de 13,2 kilometri. Segmentul al treilea este Zimbor – Poarta Sălajului, în lungime de 12,2 kilometri, iar cel de-al patrulea este Nușfalău – Suplacu de Barcău, lung de 13,5 kilometri.

În prezent, pe Autostrada Transilvania, șoferii pot circula doar pe segmentul Gilău – Câmpia Turzii. Sunt în execuție segmentele dintre Câmpia Turzii și Târgu-Mureș. De asemenea, se află în execuție și autostrada Turda – Sebeș, care ar urma să asigure legătura dintre Autostrada Transilvania și cea de pe Coridorul IV Paneuropean.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Unde se află „cimitirul spaţial” NASA?
Next articleRecord de tranzacții cu mașini în primele șase luni ale anului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × five =