Parcul Industrial Tetarom I, extins cu două clădiri de birouri și cu două hale

Trimite și altora

Parcul Industrial Tetarom I va fi extins cu două clădiri de birouri și cu două hale de depozitare, după ce conducerea Consiliului Județean Cluj a aprobat recepția acestor clădiri, care au fost construite cu ajutorul fondurilor europene. În total, Parcul Industrial Tetarom I va fi extins cu 16,8 hectare.

 

Clădirile vor fi înscrise în cartea funciară, vor primi aviz de funcționare, iar apoi Consiliul Județean le va transfera în administrarea companiei Tetarom SA. Una dintre clădirile de birouri va servi drept sediu administrativ pentru Tetarom SA, iar actualul imobil în care se află sediul companiei va fi rezervat în totalitate pentru proiectul Tetapolis, primul parc științific din România. Spațiile eliberate vor fi puse la dispoziția unor start-up-uri.

 

Cea de-a două clădire de birouri, care are demisol, parter și cinci etaje, va fi închiriată, la fel ca și cele două hale pentru depozitare.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCifră de afaceri de 13,5 milioane de lei pentru Vitacom
Next articleConsorțiul Universitaria vrea să fie consultat în elaborarea noilor legi ale Educației
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 − 1 =