Lanțul clujean Narcoffee Roasters s-a extins la Praga

Trimite și altora

Lanțul de cafenele Narcoffee Roasters, fondat la Cluj, s-a extins la Praga. Compania fost fondată de Marcelus Suciu și de Dan Isai.

Franciza din Praga este situată în Chodov Mall,, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Cehia. Valoarea investiției presupuse de deschiderea Narcoffee Roasters Praga a fost de 80.000 de euro.

Această cafenea este cea de-a cincea din lanțul fondat la Cluj. Deschiderea ei în capitala Cehiei vine la mai puțin de trei luni după deschiderea primei unități în București. În scurt timp, cei doi antreprenori clujeni vor începe demersurile pentru deschiderea unei a doua unități în Praga.

Dan Isai a declarat că, în anul 2018, vor fi deschise mai multe cafenele Narcoffee Roasters în Europa. Extinderea rețelei de cafenele are loc în regim de franciză.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCine sunt noii vicepreședinți ai ANCOM
Next articleUnivers T a deschis Casa Călățele în Munții Apuseni
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 + 11 =