Finanțare de 4,2 milioane de lei pentru reabilitarea drumului județean Bobâlna – Viile Dejului

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj a obținut o finanțare guvernamentală în cuantum de aproximativ 4,2 milioane de lei, care va putea acoperi aproape 30% din valoarea totală a investiției în reabilitarea celor 32 de kilometri ai drumului județean DJ 108B limită cu judeţul Sălaj – Bobâlna – Viile Dejului.

Inițial, acești bani fuseseră alocați din bugetul județului Cluj. Ca urmare a acestei finanțări prin intermediul programului național destinat susținerii dezvoltării locale, 4,2 milioane de lei urmează să fie relocați de forul județean pentru repararea altor drumuri județene, neincluse până acum în programele de lucrări.

Comments

comments

SHARE
Previous articleOros: România riscă să piardă 500 de milioane de euro din cauza proastei gestiuni a cazurilor de pestă porcină africană
Next articleClujul de ieri: O căsătorie ca în povești
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty + nineteen =