AROBS achiziționează două firme din Vestul Europei

Trimite și altora

AROBS Transilvania Software, companie clujeană înființată în 1998, are acum două noi filiale în Olanda și Belgia: CoSo by Arobs B.V., respectiv CoSo by Arobs BVBA. Cele două firme sunt evaluate la 1,3 milioane de euro și au, în acest moment, 10 angajați.

Produsele și serviciile CoSo le completează pe cele ale AROBS, în zonele de management al flotei, process automation, dar și cele referitoare la specializarea pe software educațional. Printre clienții importanți ai CoSo by AROBS sunt Alpega, Emerson, BASF și Schneider.

Voicu Oprean, CEO AROBS, declară că “AROBS a preluat provocările și oportunitățile prezenței în Benelux, o piață dinamică, dar și foarte pretențioasă, iar cele două branduri au fost unificate în noile nume ale filialelor noastre, ca o reflectare a declarației comune de a asigura clienților calitate și inovare”.

La cei 20 de ani de existență, AROBS a ajuns la peste 700 de angajați, în toate sediile AROBS din Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași, București, la care se adaugă și filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTurcia: 18 mii de funcţionari concediaţi
Next articleComerțul electronic, în creștere rapidă în România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eight − one =