Primele tronsoane din Autostrada Sebeș-Turda vor fi deschise în 30 iulie

Trimite și altora

Tronsoanele 3 și 4 din Autostrada Sebeș-Turda vor fi deschise circulației rutiere în data de 30 iulie, anunță reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Este vorba de tronsoanele care fac legătura între orașele Turda și Aiud.

 

Aceste tronsoane au fost finalizate în decembrie 2017, însă au rămas închise din cauza unor obiecții ridicate de specialiștii Ministerului Transporturilor în legătură cu calitatea unor lucrări. În cele din urmă, după o jumătate de an, constructorii celor două tronsoane au acceptat să le refacă. Autostrada Turda – Sebeș va face legătura între Autostrada Transilvania și cea de pe Coridorul IV Paneuropean.

Foto: Asociația Pro Infrastructura

Comments

comments

SHARE
Previous articleInvestiție de 200.000 de euro pentru platforma de self-ticketing Eventway
Next articleSindicaliștii din Tineret și Sport intră în grevă
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

10 + six =