ClujToday.ro: Concurenţă record la admiterea la Universitatea Babeş-Bolyai

Trimite și altora

Aproape 19.000 de candidaţi şi-au depus dosarele de înscriere pentru cursurile de licenţă şi master la zi şi la distanţă la Universitatea Babeş-Bolyai. Cea mai căutată specializare a fost în acest an cea de Media digitală din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, unde concurenţa a fost de 26 de candidaţi pe un loc, potrivit ClujToday.ro.

 

Concurenţe foarte mari au fost înregistrate şi la specializările Contabilitate şi Informatică de gestiune şi Informatică economică, Psihologie şi Japoneză. Universitatea Babeş-Bolyai a pus la dispoziţia absolvenţilor de liceu, dar şi a celor care au terminat deja o facultate şi vor să-şi continue studiile peste 8.300 de locuri bugetate şi aproximativ 18.000 de locuri cu taxă, atât la nivel licenţă, cât şi la nivel master.

Comments

comments

SHARE
Previous articleOamenii de afaceri clujeni cer autorităților să liberalizeze piața muncii pentru străini
Next articleIRUM Reghin pregătește lansarea primului tractor agricol sută la sută românesc
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 + 18 =