Semnătura electronică, admisă în programul de finanțare al AFIR

Trimite și altora

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a anunţat că solicitanții de fonduri nerambursabile acordate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) pot utiliza semnătura electronică la depunerea cererilor de finanțare. Astfel, începând din 1 august, solicitanții care dispun de semnatură electronică pot încărca on-line cererea de finanțare și documentele anexe semnate electronic cu certificat digital calificat.

 

Pentru documentele semnate electronic, AFIR nu va mai solicita tipărirea, semnarea olografă, scanarea şi ulterior încărcarea on-line a documentului. Totuşi, AFIR va accepta și documente semnate olograf, astfel încât solicitanții care nu dețin un certificat digital calificat necesar semnăturii electronice, vor proceda la fel ca și până acum.

Comments

comments

SHARE
Previous articleValorile europene, promovate la Untold
Next articlePeste 100.000 de oameni așteptați la Untold
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen − three =