Clujenii de la Life is Hard investesc cinci milioane de lei într-o platformă dedicată start-up-urilor și IMM-urilor

Trimite și altora

Life is Hard S.A., companie clujeană listată la Bursa de Valori București, va investi anul acesta cinci milioane lei în dezvoltarea okey.ro. Este vorba de o platformă de management al afacerii dedicată start-up-urilor si IMM-urilor din România. Suma provine din finanțare europeană și va permite companiei dezvoltarea a 17 noi module pentru aplicație și triplarea numărului de utilizatori ai platformei. O parte a banilor provine din fonduri europene nerambursabile.

Contractul de finanțare UE semnat recent de cătreLife is Hard pentru dezvoltarea okey.ro are valoare totală de 5.058.597,14 lei, din care 2.443.996,51 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Okey.ro este o soluție modulară în cloud care oferă firmelor mici și mijlocii acces instant la o suită de unelte digitale de gestionare eficientă a afacerii: facturator, document storage, gestiunea clienților și a contractelor, registru de corespondență, export de date către aplicațiile cele mai cunoscute de contabilitate.

Platforma are, în prezent, peste 2.000 de utilizatori. Mai mult de 25% dintre aceștia vin din din zona de start-up-uri.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBNR a lansat o monedă pentru a celebra nașterea lui Emil Racoviță
Next articleCât costă reconversia fostei clădiri Pelican de pe Calea Turzii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × four =