Ajutor de stat pentru participarea la Târgul Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri

Trimite și altora

Artizanii şi meşteşugarii care doresc să beneficieze de finanţare nerambursabilă din partea statului pentru promovarea produselor proprii în cadrul Târgului Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri pot să aplice online, pentru obținerea acesor sume.

Cererea pentru înscrierile la Târgul Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comerţ şi Antreprenoriat poate fi depusă până în septembrie, când are loc acest aveniment.

Prin program, vor fi suportate cheltuielile de transport pentru beneficiari şi pentru produsele acestora, în valoare maximă de 2.000 de lei, precum şi cheltuielile de cazare a beneficiarilor pe perioada desfăşurării evenimentului, în valoare de maxim 1.600 lei/beneficiar pentru cel mult patru nopţi de cazare, dar nu mai mult de 200 de lei/noapte /persoană.

Programul multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului urmăreşte, prin organizarea unui târg naţional pentru artizanat şi meşteşuguri, susţinerea micilor meşteşugari în promovarea produselor proprii şi conservarea şi stimularea promovării mai largi a tradiţiilor autohtone.

Comments

comments

SHARE
Previous articleThe Independent: Clujul are cea mai ”cool” cultură a cafelei din Europa de Est
Next articleClujToday.ro: Noi specializări medicale la Spitalul Militar din capitala Transilvaniei
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 − 4 =