Parteneriat strategic între Sioux și Qubiz

Trimite și altora

Compania olandeză Sioux a ajuns la un acord de parteneriat cu compania clujeană Qubiz, pentru a dezvolta împreună cu centru de specialiști în domeniul big data. Potrivit reprezentanților Sioux, acest parteneriat este necesar în procesul de tranziție către ceea ce înseamnă Industry 4.0, cu fenomene socio-economice precum interconectarea calculatoarelor în cloud, disponibilitatea informațiilor 24 de ore din 24 prin intermediul unor canale securizate sau livrarea de servicii oriunde în lume, potrivit TransylvaniaToday.ro.

Compania olandeză Sioux a fost fondată în anul 1996 și își are cartierul general în Eindhoven, Olanda. Compania este prezentă în 7 țări, inclusiv România. Cifra sa de afaceri este de 60 de milioane de euro pe an, iar în fiecare an, 10 la sută din veniturile sale sunt investite în inovare.

Qubiz a fost fondată la Cluj în anul 2008. Pe lângă birourile din Cluj-Napoca și Oradea, compania clujeană este prezentă în Olanda, Germania și Marea Britanie. Compania clujeană a avut în ultimii ani o creștere cu 30 la sută a cifrei de afaceri.

Parteneriatul dintre Sioux și Qubiz va implica dezvoltarea unor aplicații web și software în domenii precum big data și cloud.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY