Parteneriat strategic între Sioux și Qubiz

Trimite și altora

Compania olandeză Sioux a ajuns la un acord de parteneriat cu compania clujeană Qubiz, pentru a dezvolta împreună cu centru de specialiști în domeniul big data. Potrivit reprezentanților Sioux, acest parteneriat este necesar în procesul de tranziție către ceea ce înseamnă Industry 4.0, cu fenomene socio-economice precum interconectarea calculatoarelor în cloud, disponibilitatea informațiilor 24 de ore din 24 prin intermediul unor canale securizate sau livrarea de servicii oriunde în lume, potrivit TransylvaniaToday.ro.

Compania olandeză Sioux a fost fondată în anul 1996 și își are cartierul general în Eindhoven, Olanda. Compania este prezentă în 7 țări, inclusiv România. Cifra sa de afaceri este de 60 de milioane de euro pe an, iar în fiecare an, 10 la sută din veniturile sale sunt investite în inovare.

Qubiz a fost fondată la Cluj în anul 2008. Pe lângă birourile din Cluj-Napoca și Oradea, compania clujeană este prezentă în Olanda, Germania și Marea Britanie. Compania clujeană a avut în ultimii ani o creștere cu 30 la sută a cifrei de afaceri.

Parteneriatul dintre Sioux și Qubiz va implica dezvoltarea unor aplicații web și software în domenii precum big data și cloud.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAutoExpert.ro: Primele informații și fotografii oficiale legate de Renault Arkana
Next articleParcul Central a devenit regatul iubitorilor de vinuri
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × 3 =