Aeroportul din Cluj atinge pragul de 2.000.000 de pasageri în acest an

Trimite și altora

Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj-Napoca marchează astăzi înregistrarea pasagerului cu numărul două milioane. Potrivit directorului Aeroportului Internaţional Cluj, David Ciceo, până la finalului anului, numărul pasagerilor s-ar putea apropia de pragul de 3 milioane.

Un nou terminal ar putea fi gata în 4-5 ani, a mai precizat David Ciceo. În primele 6 luni ale anului, 1.297.000 de pasageri au tranzitat Aeroportul Internaţional Cluj. Aeroportul Cluj va investi în următorii 10 ani 200 de milioane de euro în terminale, căi de rulare și pentru prelungirea pistei. Aceasta pentru că aeroportul clujean își propune să ajungă la 7 milioane de pasageri. Anul trecut, aeroportul a avut 4 milioane de euro profit. Anul trecut, Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a sărbătorit în 21 septembrie pasagerul cu numărul 2 milioane înregistrat pentru prima dată în istoria aeroportului clujean.

Comments

comments

SHARE
Previous articleÎnfrângere pentru WizzAir. Compania maghiară renunță la cursa Cluj-Napoca – București
Next article65 de ani de la înființarea celui mai mare producător de tractoare din România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen + twelve =