Aproape 1,3 milioane de pașapoarte eliberate în primele opt luni ale anului

Trimite și altora

Peste 1.285.000 de paşapoarte au fost eliberate în perioada ianuarie – august 2018, cu 24% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne. Cele mai multe cereri depuse în primele 8 luni ale acestui an au fost pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice.

În perioada de vârf, reprezentată de lunile iulie şi august, serviciile publice comunitare de eliberare a paşapoartelor au avut program prelungit de lucru cu publicul. Din luna septembrie, programul de lucru cu publicul a revenit la normal, respectiv în intervalul orar 08:30 – 16:30, de luni până vineri, cu menţiunea că într-una dintre aceste zile ghişeele de primiri şi eliberări documente vor funcţiona în intervalul 08:30 – 18:30. Ziua în care programul va fi prelungit cu 2 ore este stabilită de fiecare serviciu judeţean în parte, în funcţie de necesităţi.

Comments

comments

SHARE
Previous articleZeci de clujeni au participat la un nou protest antiguvernamental
Next articleClujul de ieri: Un tânăr răpește două fete și se însoară cu ele
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

6 + 20 =