Programul Rabla Clasic, suplimentat cu 198 de milioane de lei

Trimite și altora

Guvernul a aprobat 30.000 de prime de casare în plus pentru programul Rabla Clasic. Acesta va fi suplimentat cu 198 milioane de lei. Guvernul a adoptat bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat al Fondului pentru Mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu pentru anul 2018, astfel că programul Rabla Clasic va fi suplimentat, atât în cazul persoanelor fizice, cât şi pentru persoanele juridice.

Prin adoptarea acestui act normativ este asigurată finanţarea, din bugetul Fondului pentru Mediu, a proiectelor şi programelor pentru protecţia mediului, dar şi sumele necesare în vederea restituirii taxei auto. Astfel, Programul atinge anul acesta 50 mii de prime de casare, valoare mult mai mare decât media ultimilor ani, conform unui comunicat al Guvernului.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePagina de istorie – O glorie și o tragedie: viața aviatorului Lindbergh
Next articleUBB găzduieşte Conferinţa Naţională a doctoranzilor din Consorţiul “Universitaria”
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × one =