Ambasadorul Indiei vine la Cluj

Trimite și altora

Ambasadorul Indiei în România, Moldova și Albania, ES Thanglora Darlong, va veni la Cluj pentru a promova bunele relații dintre cele două țării. El va lua parte la un eveniment de socializare, numit New Beginings – Party Networking.

La evenimentul programat în 28 septembrie, de la 18.30, la Charlie Upstairs, vor mai lua parte și Chitra Suresh, consulul Indiei în România, Moldova și Albania, Lucia Morariu, consulul onorific al Sloveniei la Cluj, și Shajjad Rizvi, consulul onorific al Marii Britanii la Cluj. De asemenea, la eveniment sunt așteptați aproximativ 200 de reprezentanți ai mediului de afaceri, juridic, academic și ai administrației locale, precum și medici, arhitecți sau artiști.

India este una dintre cele mai importante țări emergente din lume, cea mai mare democrație de pe planetă și, totodată, cea de-a doua țară din lume din punct de vedere al populației, cu peste 1,1 miliarde de locuitori. India este și o mare putere economică, în condițiile în care este cel mai mare producător mondial de zahăr și de unt și locul 2 în lume la producția de textile. În ultimii ani, în India s-au dezvoltat spectaculos industria de înaltă tehnicitate, cea IT și industria auto.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMaria Grapini vrea un nou mandat în Parlamentul European
Next articleDacian Dragoș: Autoritățile române complică derularea fondurilor europene mai mult decât este necesar!
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one + 12 =