Polonia va avea consulat onorific la Cluj

Trimite și altora

Polonia va avea un consulat onorific la Cluj. Acesta este deschis în contextul intensificării relațiilor economice și culturale dintre România și Polonia.

Consulul onorific al Poloniei este Mihaela Călușer. Noul consulat își va marca inaugurarea oficială prin intermediul unui concert de gală, care va fi organizat miercuri, 13 noiembrie, de la ora 18.30, la Opera Națională Română din Cluj.

rogramul concertului cuprinde momente muzicale ale unor celebri compozitori precum Mieczysław Karłowicz, Frederic Chopin, Kazimierz Serocki, Miłosz Magin, Karol Szymanowski, Joseph – Maurice Ravel, Ciprian Porumbescu și Wojciech Kilar.

Evenimentul liric îi reunește pe scenă pe artiștii:   Magdalena Małgorzata Piotrowska (pian), Piotr Soltysik (pian), Małgorzata Godek (pian), Anais Nepper (pian), Emilia Łapko (vioară), acompaniați de Young Famous Orchestra, sub bagheta dirijorului Vlad Agachi.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAplicația dezvoltată la Cluj prin care copiii învață să se hrănească sănătos
Next articleInstalația Mi-e dor de tine a ajuns la Londra
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × two =