Un nou record în privința vânzărilor de mașini noi pe piața românească

Trimite și altora

Vânzările de automobile noi pe piața românească au ajuns la cel mai înalt nivel din ultimii 10 ani, potrivit datelor furnizate de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile. Datele se referă la primele opt luni ale anului în curs, când vânzările au crescut cu aproximativ 22 la sută comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Astfel, până la sfârșitul lui august, în România au fost vândute 100.354 de autoturisme și 16.814 automobile comerciale. Dacia continuă să domine piața internă, cu 30.754 de unități vândute. Bradul românesc este urmat de Volkswagen, cu 10.468 de unități vândute, de Skoda, cu 8.950 de unități, de Renault, cu 7.473 de unități, și de Ford, cu 6.201 de unități, potrivit TransylvaniaToday.ro.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDacian Dragoș: Autoritățile române complică derularea fondurilor europene mai mult decât este necesar!
Next articlePrimăria Cluj-Napoca mută sediul Registrului Agricol
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty − three =