RL: Înmatriculările de autoturisme noi au crescut cu peste 60%

Trimite și altora

renaultÎn februarie 2017, în evidența Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) au intrat 11.979 de vehicule noi, dintre care 8302 autoturisme, reprezentând o creștere semnificativă față de aceeași lună a anului trecut, potrivit RomaniaLibera.ro.

Creșterea este de circa 50% în privința înmatriculărilor tuturor tipurilor de vehicule noi. În cazul autoturismelor a fost înregistrată o majorare de peste 62%.

În februarie 2017, cele mai importante creșteri, față de aceeași lună a anului trecut, le-au înregistrat următoarele mărci: Renault – 579 unități (+127,06%); Volkswagen – 700 de unități (+60,18%); Dacia –  2.085 unități (+ 49,57); Ford – 556 unități, (+41,37%) Skoda  – 704 unități (+40,80%).

Pe de altă parte cele mai puține mașini înmatriculate sunt ale următorilor producători: Maserati – 7 unități, SsangYong și Subaru – câte 6 unități, Alfa Romeo, Bentley, Chevrolet, Ferrari, Shuang Huan și Smart – câte două unități, BMW I, Ford-CNG-Technik, GWM, Lada și Mercedes AMG – câte o unitate.

 

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleCine sunt câștigătorii hackathonului de la Innovation Labs Cluj
Next articleCurtea Europeană de Justiție: Firmele europene pot interzice portul vălului islamic la muncă
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

six − three =