Muntele Băișorii, perla turismului montan din județul Cluj

Trimite și altora

Una dintre cele mai frumoase zone turistice din România este Muntele Băișorii. Stațiunea montană atrage turiști din toate colțurile țării. Oamenii vor să se bucure de frumusețea naturii și să practice diferite sporturi montane, de la excursii cu bicicletele pe crestele Munților Apuseni până la cățărare pe stâncile din zonele din apropiere sau la drumeții lungi de o zi.

Stațiunea Muntele Băișorii este una dintre cele mai renumite destinații turistice din județul Cluj. Ea a fost prima stațiune de schi din județ, însă Muntele Băișorii îi atrage pe turiști și vara. ”În stațiune sunt organizate numeroase tabere internaționale, în care sunt explorate diferite concepte culturale, de la literatură la gastronomie”, spune una dintre participante.

Alți turiști sunt pasionați de frumusețea peisajelor, care oferă oportunități unice pentru fotografii pasionați, ori de diversitatea naturii.

Deși are o populație mai mică de 350 de locuitori, stațiunea are câteva zeci de pensiuni și de cabane, care totalizează peste 1.000 de locuri de cazare.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY