Taberele gastronomice din Munții Apuseni aduc turiști străini în județul Cluj

Trimite și altora

Începutul vacanței de vară aduce organizarea de tabere pentru elevi și studenți în diferite stațiuni din Munții Apuseni. Unele dintre ele urmăresc să stârnească pasiunea copiilor pentru diferite științe. Așa ar fi taberele de astronomie din Mărișel, sau cele destinate științelor naturii, din Someșul Rece. De asemenea, se bucură de mare trecere taberele gastronomice organizate în locuri precum Muntele Băișorii.

Taberele gastronomice sunt o consecință a interesului tot mai mare față de mișcarea slow-food și pentru mâncarea sănătoasă. Cele mai multe dintre ele au un caracter multicultural.

Nu doar profesorii vin din străinătate, ci și studenții din aceste tabere. Unii descoperă la fața locului gastronomia românească. Aceste tabere stârnesc interes și în rândul copiilor.

Costul unei asemenea tabere începe de la 250 de euro și poate ajunge până la 500 de euro, în funcție de program, durată și activitățile incluse.

 

Foto: Modern Buyer

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday.ro: 5.000 de clujeni au cerut în stradă alegeri anticipate
Next articleClujul de ieri: La noi se face mai multă speculă, ca oriunde în lume
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × 2 =