Sondaj de opinie: PNL a întrecut PSD în preferințele electoratului

Trimite și altora

PNL a devenit principalul partid politic din România în preferințele electoratului, arată un sondaj de opinie realizat de IMAS la comanda USR. Astfel, PNL are 26,1 la sută din opțiunile electoratului.

PNL este urmat în preferințe de PSD. Principalul partid de guvernământ are 25,2 la sută. Pe locul trei se află USR, cu 11,5 la sută. Pe locul patru se află ALDE, cu 9,6 la sută. Pe locul cinci se află partidul condus de Dacian Cioloș, cu 8,1 la sută, iar pe locul șase se află partidul Pro România, cu 6,2 la sută.

Probabil, ar trece pragul electoral și UDMR, cotată cu 4,6 la sută. PMP ar cumula doar 2,5 la sută din opțiunile alegătorilor.

”Acest sondaj confirmă faptul că PNL s-a poziționat corect drept principalul partid de Opoziție. Alegerile de anul viitor vor fi câștigate de PNL, pentru că românii s-au săturat de bătaia de joc a actualei guvernări PSD-ALDE”, a declarat vicepreședintele PNL, deputatul Adrian Oros.

Eșantionul sondajului a fost de 1.010 persoane, iar marja de eroare a fost de 3,1 la sută.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTaberele de schi pentru copii, tot mai căutate
Next articleOPINIE. Ziua cea mai tristă, cea în care s-a născut ilegitim republica romînă
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two + 15 =