Tăriceanu: România are potențialul de a deveni cea de-a șaptea putere economică a Uniunii Europene

Trimite și altora

tariceanuRomânia are potențialul de a deveni a șaptea putere economică în Uniunea Europeană, este de părere copreședintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu. Însă, pentru atingerea acestui scop, România are nevoie de un proiect de țară care să mobilizeze toate energiile națiunii, a mai spus Călin Popescu-Tăriceanu.

 

Copreședintele ALDE a mai afirmat că viitorul Guvern va trebui să protejeze capitalul românesc. El a afirmat că a vizitat în ultima perioadă mai multe întreprinderi românești înalt tehnologizate, care pot concura fără probleme pe piața globală. Călin Popescu-Tăriceanu a cerut, în acest context, modificarea legislației în așa fel încât să permită firmelor românești să poată participa la cât mai multe procedure de achiziții publice. Declarațiile copreședintelui ALDE au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă ținute la Cluj.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDeclarația nutrițională pentru produsele alimentare preambalate devine obligatorie
Next articleClujul este cea mai dinamică piaţă imobiliară din România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 + eight =