Taberele de schi pentru copii, tot mai căutate

Trimite și altora

Pentru elevii care vor să aibă vacanțe active, taberele de schi sunt o opțiune foarte bună. În județul Cluj sunt organizate astfel de tabere în Muntele Băișorii, Buscat și Mărișel, iar pregătirea primară a micilor schiori este organizată pe pârtia din Feleacu.

Taberele de schi sunt organizate în timpul vacanțelor școlare. Unii dintre elevi își vor petrece Revelionul la schi, iar alții sunt așteptați imediat după Anul Nou, spune Viorela Pleșa, a cărei familie deține o pensiune în Mărișel.

Copiii sunt bucuroși de faptul că pot face mișcare în aer curat și la zăpadă. Prețul unei tabere de schi începe de la 1.200 de lei și poate ajunge la 2.500 de lei.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBusiness care îmbină afacerea cu hobby-ul: turismul de aventură
Next articleSondaj de opinie: PNL a întrecut PSD în preferințele electoratului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY