Bani europeni: Trei surori au deschis un cabinet de kinetoterapie în Panticeu

Trimite și altora

Banii europeni sunt folosiți pentru dezvoltarea sistemului de servicii medicale și de kinetoterapie și în mediul rural. Trei tinere surori din Panticeu, care au studiat la facultate în Cluj-Napoca, au decis să amenajeze un cabinet de kinetoterapie în satul natal, lângă casa părintească. Pentru construirea cabinetului, ele au obținut o finanțare nerambursabilă de 40.000 de euro.

Locuitorii din satul Panticeu care au nevoie de kinetoterapie sau de masaj medical nu mai trebuie să bată drumul până în Cluj-Napoca sau până în Dej pentru a primi astfel de îngrijiri terapeutice. Trei surori originare din acest sat, Dana, Roxana și Cristiana Prunean, au deschis un cabinet de kinetoterapie în sat. Dotarea cabinetului a fost posibilă grație fondurilor europene, spune kinetoterapeutul Cristiana Prunean.

Noul cabinet, Kineto Activ, a fost amenajat chiar lângă casa părintească, mai spune Cristiana Prunean.

De serviciile cabinetului de kinetoterapie nu beneficiază doar locuitorii din Panticeu, ci și cei din satele învecinate. De asemenea, există și pacienți din Cluj care merg la Panticeu.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBăile sărate din Cluj îi atrag pe turiștii care vor să se refacă după Sărbători
Next articleAdrian Oros: Opoziția ar putea avea un candidat unic la alegerile prezidențiale
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty − 19 =