Bani europeni pentru 250 de studenți ai Universității Babeș-Bolyai

Trimite și altora

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca va cheltui 1,9 milioane de lei pentru a-i ajuta pe 250 de absolvenți ai unor facultăți mai puțin bine cotate să intre pe piața muncii. Banii au fost obținuți printr-un proiect european.

Obiectivul proiectului este facilitarea tranziției de la educație la viața activă pentru 250 de studenți din cadrul Facultăților de Geografie, Educație Fizică și Sport, respectiv Știința și Ingineria Mediului.

Activitățile propuse în cadrul proiectului (stagii de practică la parteneri de profil, servicii de consiliere și orientare profesională, activități inovative motivaționale și de tip teambuilding) au fost planificate astfel încât studenții să dobândească competențe practice utile în vederea creșterii șanselor de angajare.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este 1.961.598,79 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul Social European este de 1.667.358,97 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni (septembrie 2018-august 2020).

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAlimentele tradiționale, tot mai apreciate la Cluj
Next articleTransportatorii cer demisia ministrului Transporturilor
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty + one =