Stațiunile de schi din Munții Apuseni, pline de turiști

Trimite și altora

Stațiunile de schi din Munții Apuseni sunt pline. Mii de turiști din toate colțurile țării, dar și din străinătate s-au strâns pentru a se bucura de zăpada care a căzut din belșug. Oamenii au închiriat hotelurile și pensiunile din stațiuni precum Mărișel, Muntele Băișorii sau Buscat, iar pârtiile sunt pline de dimineața și până seara.

În ultimii ani, în județul Cluj au apărut noi pârtii de schi, amenajate în zone superbe și dotate după ultimele standarde. Ultima deschisă este pârtia de schi din Mărișel, care îi impresionează chiar și pe cei care încă nu știu să schieze.

În Muntele Băișorii, pe pârtia mică de schi de la Buscat, cei mai numeroși sunt copiii. De asemenea, și pârtia de schi din Feleacu atrage mulți schiori. În snowpark-ul amenajat la marginea Clujului există și pârtii de sanie, dar și zone pentru tubbing.

Comments

comments

SHARE
Previous articleExproprieri pentru lărgirea unor străzi din Cluj
Next articleClujul va avea o școală italiană
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × one =