RFI: Mai mulți bani europeni pentru regiunile sărace

Trimite și altora

Rate de co-finanțare de 85%, față de propunerea inițială de 70% avansată de Comisia Europeană. și un buget record pentru coeziune teritorială, de peste 378 de miliarde de euro. Sunt reperele negociate în această perioadă, pentru cadrul multi-anual 2021-2027 al Uniunii Europene.  Mai simplu de atât, noile facilități ar putea ajuta state precum România și Bulgaria, încă în topul negativ al statelor cu regiuni subdezvoltate.

Problema fundamentală a României nu este lipsa resurselor puse la dispoziție de Bruxelles, ci procedurile greoaie și încărcarea proiectelor de birocrație, explică la RFI Oana Preda, de la Centrul de Resurse pentru participare publică.

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleBloggeri, medici și bucătari celebri colaborează pentru a reduce risipa de pâine
Next articleRata șomajului, la un minim istoric la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twenty − two =