Grupul NEPI vinde The Office

Trimite și altora

Grupul sud-african NEPI a anunțat că vinde proiectul The Office, una dintre cele mai mari clădiri de birouri din Cluj-Napoca. NEPI își scoate la vânzare întregul portofoliu de birouri din România, evaluat global la 300 de milioane de euro, iar pe viitor sud-africanii se vor concentra pe segmentul de retail.

The Office are o suprafață de 63.600 de metri pătrați și este evaluat la 61,1 milioane de euro. Ansamblul generează venituri din chirii în valoare de 5,1 milioane de euro.

Celelalte patru proiecte scoase la vânzare de NEPI sunt City Business Center din Timișoara, evaluat la 97,1 milioane de euro, Floreasca Business Park, din București, evaluat la 108,3 milioane de euro, The Lakeview, tot din București, evaluat la 74,5 milioane de euro, și Victoriei Office, din București, evaluat la 40,7 milioane de euro.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Guvernul schimbă programul Prima Casă
Next articleClujul de ieri: Banditismul în restaurante
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seven − six =