Proprietara The Office Cluj investește 40 de milioane de euro într-un mall la Satu Mare

Trimite și altora

nepiCompania sud-africană NEPI, proprietara complexului The Office din Cluj, a anunțat că va investi suma de 40 de milioane de euro pentru construirea unui mall în Satu Mare. Complexul comercial va purta numele de Shopping City.

El va atrage clienți nu doar din România, ci și din Ungaria, Slovacia și Ucraina. Mall-ul ar urma să foe finalizat până la sfârșitul anului 2018, potrivit TransylvaniaToday.ro.

Shopping City Satu Mare va dispune de galerii comerciale, de zone de recreere, inclusiv de un complex cinematografic, dar și de o zonă pentru servirea mesei. De asemenea, complexul comercial va avea o parcare cu aproximativ 1.000 de locuri. Realizarea mall-ului va presupune și modernizarea străzilor Digului și Dunării, precum și construirea unei punți peste râul Someș.

Foto: PortalSM.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articleRFI: Bucureștiul a intrat în zona euro. Ce facem cu restul țării?
Next articleCastelele din Transilvania atrag tot mai mulți turiști
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

1 comentariu

LEAVE A REPLY

4 × 2 =