RFI: Guvernul schimbă programul Prima Casă

Trimite și altora

Se schimbă din nou programul Prima Casă, garantat de stat și destinat cumpărării de locuințe în condiții de creditare mai avantajoase. Guvernul a prevăzut un plafon de aproximativ 2 miliarde de lei pentru acest an, însă ar urma ca în câteva săptămâni să-i dea o formă modificată, pentru a-l face…mai social –  după cum a anunțat ministrul de finanțe, potrivit RFI România.

“Mă refer la suprafaţa casei, la persoanele cu venituri mai mici. Este un program social la urma urmei. Nu îţi iei casă de 500 de metri pătraţi, prima casă, îţi iei o casă pentru familie atât cât poţi”, a explicat Eugen Teodorovici.

Comments

comments

SHARE
Previous articleDe ce nu au votat parlamentarii PNL bugetul de stat
Next articleGrupul NEPI vinde The Office
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY