Profesorul Florin Stamatian: Trei comune din județul Cluj au rămas fără medici de familie

Trimite și altora

Deputatul PNL de Cluj, Florin Stamatian, afirmă că Guvernul trebuie să mărească fondurile alocate medicilor de familie. În caz contrar, multe localități rurale riscă să își piardă medicii, spune Florin Stamatian, care este profesor al Universității de Medicină și Farmacie din Cluj. El spune că în această situație se află trei comune din județul Cluj.

Potrivit lui Florin Stamatian, pe lângă comuna Ploscoș, au mai rămas fără medici de familie și comunele Vad și Suatu. Deputatul PNL afirmă că practicarea medicinei în mediul rural va deveni tot mai puțin atractivă până când autoritățile române vor mări onorariile decontate medicilor de familie.

Florin Stamatian este profesor al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj. El a fost prefect, director al Direcției de Sănătate Publică Cluj, precum și consilier local.

Comments

comments

SHARE
Previous articleUPNews.ro: Românii au ieșit în stradă pentru a apăra independența Justiției
Next articleDaniel Buda: Fermierii români vor primi subvenții europene mai mari!
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

20 + 9 =