UPNews.ro: Românii au ieșit în stradă pentru a apăra independența Justiției

Trimite și altora

Peste 15.000 de români au ieșit în stradă în această țară, în București și în marile orașe. E au cerut abrogarea ordonanței 7/2019, precum și demisia Guvernului. Cele mai mari proteste au avut loc în București, în Piața Victoriei, și în Cluj, potrivit UPNews.ro.

Protestatarii spun că au ieșit în stradă în număr mare pentru a-și arăta solidaritatea cu magistrații clujeni, care au protestat, la rândul lor, vineri.

La Cluj, protestatarii s-au strâns în centrul orașului, pe Bulevardul Eroilor, în fața sediului PSD, apoi au pornit în marș spre cartierul Mărăști, unde li s-au alăturat noi grupuri de oameni. Acest protest a fost organizat în condițiile în care magistrații de la Tribunalul Cluj au anunțat că săptămâna viitoare vor judeca doar dosarele urgente, iar toate celelalte cauze vor fi amânate, în semn de protest față de modificarea legilor Justiției. Aceste modificări, spun magistrații, sunt de natură să aducă atingere independenței Justiției.

Comments

comments

SHARE
Previous articleEuroparlamentarul Daniel Buda cere abrogarea OUG 7/2019
Next articleProfesorul Florin Stamatian: Trei comune din județul Cluj au rămas fără medici de familie
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × 5 =