Mii de tineri au trecut pe la Târgul de Cariere în IT

Trimite și altora

Zeci de companii din domeniul IT, dar şi producători ori distribuitori de echipamente hardware participă la Târgul de Cariere în IT de la Cluj. Evenimentul are loc până sâmbătă seara la Sala Polivalentă. Există şi multe companii care au venit din afara județului, potrivit ClujToday.ro.

Mii de tineri au trecut deja pe la standurile companiilor care fac angajări. Cei mai mulţi dintre ei sunt studenţi la informatică, dar sunt şi studenţi care se pregătesc pentru a deveni specialişti în electronică. Există şi tineri ingineri care îşi doresc un loc mai bun de muncă.

Pe lângă companiile care produc aplicaţii pentru calculatoare, au venit şi producători de echipamente hardware, precum dronele, care îşi caută angajaţi.

În acest moment, companiile clujene ar putea angaja încă 3.000 de specialişti în IT, însă numărul specialiştilor disponibili pe piaţa muncii este mult mai mic.

Comments

comments

SHARE
Previous articleMii de șoferi clujeni au luat parte la protestul #șîeu
Next articleAtenție: Campanie a Poliției Rutiere care verifică folosirea centurilor de siguranță
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen + 3 =