Mii de clujeni, așteptați la Târgul de Cariere în IT

Trimite și altora

Peste 40 de companii şi organizaţii din domeniul IT participă joi şi vineri, 26-27 octombrie, la Târgul de Cariere în IT – Cluj. Evenimentul se desfăşoară la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în prima zi între orele 10.00- 19.00, iar în cea de-a doua zi între 10.00 – 16.00, potrivit ClujToday.ro.

Târgul de Cariere în IT se adresează celor care vor să facă următorul pas în viaţa lor profesională. Companii importante din domeniu vin să-i cunoască pe viitorii lor colegi şi vor organiza mini-interviuri şi concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidaţi.

BG Soft, Magneti Marelli, Siemens, Steelcase, 3Pillar Global, Amaris, Bertrandt, BlackRock, Catalysts, Halcyon, MindMaze, Porsche Engineering sunt printre companiile participante.

De asemenea, vor avea oferte Altom, Bosch, Daisler Print House, FME, Gaus, Hanna Instruments, Inspiricon, Montran, msg systems Romania, National Instruments, OSF Global Services, PitechPlus, SAP, Smartsoft, SoftingRom, Take Off  Labs, Tecknoworks, The Kit, Wayfare.

“La Târgul de Cariere în IT – Cluj îi aşteptăm pe toţi pasionaţii de tehnologie, atât cei cu experienţă cât şi cei aflaţi la început de carieră. Companiile au pregătit oferte pentru toate categoriile de candidaţi. Printre poziţiile libere se numără PHP Developer, Java Developer, Software Developer, Android Developer, iOS Developer, Backend Developer, UI, Python sau .Net Developer”, declară Ioana Oros, PR al Târgului de Cariere.

Peste jumătate dintre brandurile angajatoare la Târgul de Cariere în IT sunt din Cluj-Napoca, iar restul din oraşe ca Bucureşti, Sibiu sau Târgu-Mureş. Sunt prezente la eveniment şi companii din alte ţări. Spre exemplu, BlackRock, firmă ce are sediul în Londra (Marea Britanie), sau Gaus, cu sediul la Chişinău (Republica Moldova).

 

Citiți mai mult AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleOtrava de masina, meniul zilei la Cluj
Next articleGuvernul pregătește o revoluție fiscală
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY